De ştiut

Stimate Client!

Atelierul de prelucrare a fructelor funcţionează şi vara, astfel pe lângă prelucrarea merelor de toamnă, iarnă, prelucrăm şi merele de vară. .

În funcţie de cererea clientului merele poate fi combinat şi cu alte fructe sau legume (sfecla roşie, morcovi, pere, struguri), doar cantitatea acestor fructe sau legume să nu depăşească mai mult de 40% din cantitatea totală de prelucrat.

Produsele prelucrate, în funcţie de nevoi, le putem umple în pungi Bag in Box (BIB) de 3 sau 5 litri .

Preţuri: pungă de 5L  16 lei, pungă de 3L – 12 Ron

În cazul în care merele este combinat cu sfecla roşie şi morcovi, pentru spălarea leguminoaselor socotim un preț de 0,3 lei/kg

Oferim reducere de preţ, în situaţia în care cantitatea de prelucrat este mare.

Ordine interioară

– Clientul poate să ajute la spălarea fructelor şi a legumelor în spălătorie.

– Produsele aduse de client sunt cântărite și se face o estimare de cantitate şi preţ a produsului final.

– Timpul petrecut cu procesarea produselor unui client este greu de estimat și din această cauză se pot întâmpla decalaje în programări. De aceea am aprecia, dacă se poate ca produsul, după preluare să fie lăsat pe un Europalet și vă anunțăm prin telefon pentru ridicarea sucului procesat.

– Clientul nu are voie să intre în camera de procesare, dar poate să-și urmărească procesarea propriului suc din spălătorie. 

– Pentru o bună colaborare cu D-voastră vă cerem câteva date personale ca: nume, prenume, localitate de unde proveniţi şi numărul de telefon. Aceste date le folosim doar pentru relaţile dintre părţi şi nu intenţionăm transferarea lor către o altă companie (de marketing şi publicitate).

– Produsul ambalat va intra în depozit unde clientul o poate ridica și plăti.

– Vă rugăm să păstrați bonul Fiscal.

Orar de funcționare:

Avănd în vedere ca serviciile noastre sunt sezoniere procesatorul de fructe este deschis numai pe baza de programare.

Telefon de contact 0749 068385